Üdvözlünk a Vasalt Bunkók Közös Tudat weblapján

Üdvözöllek Kalandozó!

Egyszer, nagyon régen, olyan régen, hogy az már történelem, kalandozók egy maroknyi, elszánt csoportja felfigyelt az idegen síkról fenyegető veszélyre. Kevesen voltak, és hangjuk nem ért el a döntéshozókig. A legtöbben bolondnak tartották őket, mikor egy-egy alkalommal a városkák főterén a quwargok invázióját megjósolva, szózatot intéztek a békés népekhez. Pedig tudták, hogy a háború elkerülhetetlen.

Végső eszközként olvasztották egybe tudatukat eme bátor halandók, hogy eggyé válva, nagyobb eséllyel szálljanak szembe a fenyegetéssel, mely a védtelen, tudatlan ghalla-lakókra várt.

Megalakult tehát a Vasalt Bunkók Kt, s mindennek már 10 földi éve! A lassan gyarapodó kis csoportunk egyike a legrégibb tudatoknak.

Ahogy telt-múlt az idő, sorra bukkantak elő az újabb és újabb, csúf paraziták a föld alól, a titkos térkapuk rejtekéből. Mint a gombák, törtek fel a gyűlölt quwarg-bolyok, s a prófécia beteljesedni látszott.
A népek kezdtek hinni szavunknak. Jelszavunk zászlóvivői a kalandozók voltak. Míg mi megpróbáltuk kiismerni a közös ellenséget, és leigáztuk, rabigába hajtottuk, megaláztuk, és szolgálatra késztettük őket, addig a kalandorok népe gőzerővel fogott neki kiirtásuknak.

Hamar megtudunk mindent erről a csillagközi veszélyről. Kiismertük testfelépítésüket, az erősségüket és ami fontosabb: a gyengéiket. Bár csak a legutolsó pillanatban, de készen álltunk az invázió visszaverésére, s az nem maradt el!

A gödrök környéke omladozni kezdett, s a térkapuk megnyíltak a pondrók előtt! Mire az uralkodó ráébredt tévedésére s meggondolatlanságára, a quwargok elözönlötték Ghallát. Ha nincsenek a Vasalt Bunkók, s az általunk sulykolt eszmék, ma már rovarok zizegnének mindenütt, s csak lerágott csontjai sárgállnának az értelmes népeknek.

Ma béke van, de a Quwargok Földje ismét mozgolódik. Időről-időre elfogunk egy-egy quwarg istent vagy ősquwargot, hogy megkínozzuk azt, információt kiszedve belőlük. Higgyétek el, még nincs vége!

A Vasalt Bunkók Kt. már túl van mindazon, mit egy KT elérhet, s kiharcolhat. Meghódítottuk a kasztroplanáris teret, s abból egy saját kis darabkát birtokba vettünk. Félelmetes harcosaink, rettegett mágusaink minden történelmi eseményből kiveszik részük. Képességeink pedig mindenkinél hatékonyabb "csótányirtókká" tesznek minket. Lépj hát közénk, Te, ki nem járod sem a fény, sem a gonoszság útját, s ki elegendő bátorságot érzel magadban ahhoz, hogy szembenézz korunk legnagyobb fenyegetésével!

Keresd az eltaposott quwarg jelét viselő kalandozókat, vagy vezetőnket:
Thoron-Laure #2156 (
angyalj@gmail.com)